Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Jomfruinnlegget

YmsePosted by Valkyrien Fri, January 23, 2009 18:24:07

Herved erklærer jeg bloggen for åpnet!

Kanskje er jeg en valkyrie, som stormer selvsikkert fram. Kanskje er jeg en redd liten jente som lister seg på tå ut i verden. Uansett er dette min blogg. Her kommer tanker og meninger om ting jeg er opptatt av. Noe er kanskje av en veldig personlig art, og derfor velger jeg å være litt anonym. Noen få vet hvem jeg er, og med dem kan jeg dele alt jeg skriver her inne likevel.

Spørsmålet om hvem jeg er har vært en gåte for meg hele livet mitt, og kanskje jeg aldri helt vil finne svaret på det. Nå mener jeg ikke min identitet. Jeg vet godt hva navnet mitt er, hvem mine foreldre er, og hva mine kjære heter. Men det store spørsmålet- hvem er jeg- har jeg lurt på hele mitt liv, tror jeg.

Da jeg var liten var jeg fasinert av tanken på at det kanskje ett sted var en parallell verden der en annen jente helt lik meg selv levde et liv nesten som mitt. Dette var lenge før Seinfeldt kom med sitt ”Bizzaro- verden”. Forskjellen var bare at speilbildet av meg selv var mye mer vellykket. Hun hadde flere venner, og færre feil enn meg selv. Ofte sto jeg lenge foran speilet og gransket hver detalj av meg selv for kanskje å få et glimt av denne andre jenta. Foreldrene mine mente jeg var forfengelig siden jeg sto så ofte og lenge foran speilet.

I løpet av det siste året har jeg lært mye om meg selv, og kanskje det ikke er så viktig å finne ut hvem jeg er. Poenget er at jeg er meg akkurat nå. Det er akkurat nå at livet mitt foregår.

En jeg er veldig glad i sa til meg for en stund siden at jeg er veldig flink til å fokusere på det jeg ikke har, i stedet for å glede meg over det jeg faktisk har. Det er helt sant. Hver gang jeg har begynt å tenke negative tanker om livet sånt generelt etter at han sa det, har jeg i stedet tatt fram det positive i livet mitt. Det hjelper.

”Count your blessings” er nok ikke så dumt likevel.

  • Comments(2)//valkyrie.pixelmaster.no/#post0