Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Renslighet

Minner fra en svunnen tidPosted by Valkyrien Sat, February 07, 2009 18:31:39

Jeg leste på en annen blogg om personens hatforhold til Comfort tøymykner, og særlig lukta av den.

Da fikk jeg minner om en kjæreste jeg hadde da jeg gikk på videregående. Han var helt sinnsykt opptatt av renslighet, og det luktet ikke rent av ham, det STINKET! Han vasket klærne sine selv, og brukte mye av både tøymykner og vaskemiddel med sterke lukter. I tillegg brukte han dusjsåpe og deodorant med kraftige lukter.

Jeg mener, det er greit at folk bruker litt godlukt, men det får da være grenser. Til slutt ble det for mye for meg, så jeg oppførte meg litt dumt så han kunne slå opp med meg. Ville ikke såre ham, for han var så god, egentlig..... Da var det bedre at han dumpet meg, og gjett om jeg ble letta....

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Sat, February 07, 2009 18:57:43

smiley Det har kanskje noe med at jeg vasker klærne her i huset, og at jeg bare kjøper vaskemiddel uten lukt.....

Posted by Pixel Sat, February 07, 2009 18:33:19

Tja - det problemet får du vel ikke med meg nei :-)