Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Minner

Minner fra en svunnen tidPosted by Valkyrien Sun, January 25, 2009 19:11:39

Gjennom Facebook har jeg funnet igjen mange tidligere venner og bekjente. Noe av det som har forundret mest med denne kontakten, er de beskrivelsene de gir av meg fra ungdomstiden. Selv husker jeg bare den usikre tenåringen som følte seg ensom og utstøtt. Mobbeofferet som ingen ville ha noe med å gjøre. Tilbakemeldingene fra gamle kjente har fått meg til å lure på om ikke jeg må revurdere minnene mine. De ser på meg som en av de mest sosiale og morsomme personene de kunne være sammen med.

Likevel er jo minnene mine. Det er slik jeg husker fortiden. Det var slik jeg følte det. Utad var jeg den som lo høyest, den som fant på masse sprell og moro. Ingen så at inne i meg var det en liten jente som ropte ”se på meg, elsk meg, vær min venn.”

Først dette siste året, som har vært tøft og lærerikt, har jeg tatt et oppgjør med de gamle spøkelsene, jeg har sluttet å konkurrere mot fortiden min. Å bli akseptert for den jeg er.

Det jeg ikke så i mange år, var at mange respekterer meg nettopp for den jeg er. Jeg er faktisk dyktig i jobben min. Jeg er en god mor og kone. Nå har jeg lært å se dette, i stedet for å strebe mot en standard som er så høy at jeg aldri kan oppnå den. Jeg har følt meg mislykket og som en bløff alt for lenge. Det er ikke flaks at jeg får gode resultater på jobben, ingen kommer til å kalle meg en flopp dersom jeg går på trynet en gang i mellom.

Herregud, så deilig det er å føle seg fri!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Thu, February 04, 2010 20:25:06

Takk skal du ha, Marianne! smiley Sånne dumme tanker komme dessverre av og til, men jeg blir flinkere og flinkere til å jage dem bort!

Posted by Marianne Thu, February 04, 2010 17:44:49

Å kalle deg for en bløff er vel nærmest et antonym: som Gøran sa i talen sin "Du er gull verdt for alle quiz lag." Sjelden man møter ei dame med bånnsolide kunnskaper om det meste

Posted by Valkyrien Mon, January 26, 2009 10:04:06

smiley

Posted by Sovende søndag Mon, January 26, 2009 09:18:47

Bra tanker det der.