Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

The Soundtrack of my life

Minner fra en svunnen tidPosted by Valkyrien Sat, March 07, 2009 17:34:47

Hørte en sang på radioen her om dagen, og den satte meg rett tilbake til en spesiell hendelse, og satte i sving minnene om følelsene den hendelsen ga meg.

Rart det der med musikk.

Sangen var "Careless whisper" med George Michael. Hendelsen var juleballet 1984 da jeg fikk en dans med han jeg var hodestups forelsket i. Han fikk jeg aldri, men vi ble gode venner. Den forelskelsen satt lenge i, og selv om vi ble gode venner var det liksom noe uforløst i det vennskapet.

Vel, han og jeg har seilt hver våre veier, men likevel kan jeg ikke la være å bli en 14 år gammel forelsket jente tett intil den jeg helst ville ha akkurat den desemberkvelden i 1984 hver gang jeg hører den låta...........

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Tue, January 12, 2010 13:26:28

Det er vel sånn at de aller fleste har noen sånne sanger de har flere minner til. Noen minner er gode, mens andre er dårlige.

Posted by Marianne Mon, January 11, 2010 18:31:32

Hehe. Her har jeg også mange på lager. Spesielt i videregående-tida. Soundtracket her hadde blitt mange låter......