Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Lesepåske

Kultur og litteraturPosted by Valkyrien Sun, April 05, 2009 12:11:44

Vi har fått inn massevis av nye bøker til skolebiblioteket, så nå i påsken skal jeg pløye meg gjennom en hel haug. Har tatt med meg åtte stykker hjem i første omgang, men jeg får se om jeg må ta en tur oppom jobben og hente flere før vi reiser.

Gleder meg til å lese god norsk ungdomslitteratur og se hva det er vi har å tilby elevene våre!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Mon, April 06, 2009 15:26:01

Mine elever har akkurat gjort seg ferdig med litterært fordypingsemne, og der var det noen bøker/forfattere jeg ikke har lest selv.

Nå har jeg lagt min egen liste til side for øyeblikket. Leste den første boka i går, og kommer kanskje til å legge ut en liten anmeldelse her. Da kan du jo bruke den hvis du vil smiley . Jeg føler jo også at siden jeg skal involveres mer i skolebiblioteket nå framover bør jeg vite litt mer om hva vi har å tilby.

Ellers er jo dette nettstedet veldig nyttig for elevene: http://onskebok.no/

Thanx for kred'en smiley

Posted by Hege Mon, April 06, 2009 10:35:34

Mine elever har leseverksted nå, og jeg ser at jeg nesten ikke har lest noe av det de leser. Saken er at jeg ikke orker. Det er jo så vidt jeg får lest det jeg selv har satt på lista. Skulle jeg lese ungdomssromaner i tillegg, ville jeg ikke rekke noe.

Kred til deg for at du får det til.