Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Dårlige minner

Minner fra en svunnen tidPosted by Valkyrien Sat, May 02, 2009 14:58:36

Noen ganger trigges gamle minner, og de er ikke bestandig gode. Triggeren kan være noe jeg hører på radioen, en samtale med noen på jobben, noe jeg leser, eller slik som i dag; et bilde.

Det var ikke gode følelser jeg fikk da jeg så et bilde av en jeg så på som en drittsekk i ungdomstiden. Han gjorde og sa mye mot meg som var direkte ubehagelig, og jeg får fremdeles høyere puls når jeg ser ham.

Hvorfor er det slik? Jeg har blitt voksen, det har han også. Jeg har forandret meg, det har sikkert han også. Likevel klarer jeg ikke å se noe godt i øynene hans når jeg nå har studert bildet nøye. Jeg klarer ikke å komme over all den dritten han har gjort og sagt til meg og om meg, selv om det nå er så mange år siden at vi har levd lenger etter det skjedde, enn den alderen vi var i da det skjedde.

Det er kanskje på tide å gå videre, og jeg trodde faktisk at jeg hadde greid det. Så kommer denne lille vekkeren, og jeg blir den samme usikre tenåringen igjen. Jeg hater den følelsen av maktesløshet jeg hadde i de årene, og jeg hater at jeg ikke klarer å legge dette helt bak meg.

Denne personen har kommet inn i livet til en venn av meg, og jeg bare håper at jeg ikke behøver å møte ham i en sosial sammenheng på grunn av dette. Hjertet raser bare ved tanken på det, og jeg tror ikke jeg vil kunne oppføre meg normalt i nærheten av ham.

Frustrerende!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Mon, May 04, 2009 13:02:25

Nei, det kunne jo ikke du vite. smiley Fint at du ser det samme som meg ang denne personen, at det ikke bare er meg som er paranoid....

Posted by Yksi Sun, May 03, 2009 11:17:24

Fan det visste jag inte... det var ju inte meningen att väcka dessa känslor...