Valkyrie

Valkyrie

Om bloggen

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mye og mangt. Det er fint hvis du legger igjen en kommentar på innleggene mine hvis du føler for det. Du kan også skrive litt om deg selv i kategorien "Om meg". Da får jeg et "ansikt" til statistikken fra Google Analytics. ;-)

Ny jobb!

YmsePosted by Valkyrien Mon, January 11, 2010 17:09:50

Nå i januar har jeg begynt i en ny jobb. Jeg har dermed fått en splitter ny pult.

Hylla med den veltede permen har jeg vært så grei å låne bort til naboen min, hun har nemlig ikke så mange hyller som meg.

Jeg har ikke tatt med meg alle permer og bøker jeg hadde på den gamle jobben. Det ble "bare" en flyttekasse som fikk lov til å følge med meg, så hyllene ser litt tomme ut for øyeblikket. Resten står i to flyttekasser i kjelleren her hjemme. Gudene vet hva jeg skal med det, men jeg klarer liksom ikke å kaste noe. Så da blir det vel liggende i kjelleren til neste gang vi tar en storopprydning der nede.

Uansett; jeg har altså fått ny arbeidsplass i det nye året. Da er det kanskje greit med noen forsetter..... På den forrige arbeidsplassen kunne jeg av og til finne en lapp på pulten min: "Rydd opp!" Det var den tidligere rektoren som mente at jeg hadde det for rotete... Likevel fant jeg alltid det jeg trengte, og kollegaer lånte cd'er og bøker av meg, og de visste alltid hvor i haugen med ting de kunne finne det. Jeg hadde nemlig system i det som så ut som galskap.

Slik så det ut da jeg jobba i dag:

Tilbake til forsettene: Nå har jeg tenkt til å prøve å holde pulten min ryddig. Hver dag før jeg går fra jobb skal jeg rydde.

Se så pent det var:

Da blir det ekstra koselig å komme på jobben i morgen.

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Valkyrien Fri, January 15, 2010 14:47:06

Marianne: Pulten din ser jo ikke så verst ut!

Hege: Det var en rektor av den gamle skolen. Hun var mer opptatt av hvordan ting så ut enn av hvordan jobben ble utført. Det skal også sies at jeg ikke utførte ordren. Jeg rydda hvert år før sommerferien, og det var det.

Posted by Hege Thu, January 14, 2010 22:56:08

Hjelpes meg. Finnes det rektorer som ber lærerne rydde på pulten sin? Best jeg rydder litt i morgen, så ikke det rammer meg.

Posted by Marianne Wed, January 13, 2010 21:58:00

hehe. Jeg prøver på nytt hvert halvår jeg og. Denne gangen ble det bare med tanken.......

Posted by Valkyrien Mon, January 11, 2010 22:18:01

Du får minne meg på det, da vet du. smiley Det er vel slik at hvis dette går bra, så legger jeg ut bilde helt frivillig. Hvis det derimot går rett til bloksberg kommer jeg til å prøve å forbigå det hele i stillhet.

Posted by Pixel Mon, January 11, 2010 21:15:51

Jeg vil gjerne se et bilde mot slutten av vårsemesteret. Du vet; walk your talk ;-)

Posted by Valkyrien Mon, January 11, 2010 18:55:37

Er du spydig, eller Marianne? smiley Du vet, ny jobb, nye muligheter.....

Posted by Marianne Mon, January 11, 2010 18:25:55

Er dette samme Mona som jeg jobbet med? Pulten er jo STRØKEN!!!